Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

ESO JenS Security

Een Event Security Officer (ESO) assisteert bij de beveiliging van publieksevenementen. Elk jaar bezoeken miljoenen mensen kleine of grote evenementen, denk daarbij aan zakelijke- en sportevenementen, maar ook beurzen en festivals horen daarbij. Evenementen zijn uitgegroeid tot een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de entertainmentindustrie. Voor een geslaagd evenement is de veiligheid voor de aanwezigen en betrokkenheid van het personeel een eerste vereiste. De Event Security Officer van JenS Security is zorgvuldig geselecteerd, heeft de specifieke kennis en ervaring en is specifiek opgeleid op het gebied van toezicht en beveiliging bij grote publieksevenementen. 

Taken evenementenbeveiliger

Het takenpakket van de evenementenbeveiliger is veelomvattend. Het bestaat onder andere uit toegangscontrole, bewaken van objecten, service verlening, surveilleren, crowd control en hulpverlening. Alle ESO-beveiligers van JenS Security beschikken over de specifieke kennis en vaardigheden met betrekking tot het beveiligen van alle soorten publieksevenementen. 

Werken als beveiliger bij JenS Security

JenS Security is op zoek naar mensen om het team voor de beveiliging van horeca en events te versterken. Er is op dit moment veel werk voor parttime ESO-beveiligers met de juiste papieren. Heb je nog niet de juiste papieren, maar ben je wel de juiste persoon voor dit werk? Dan bieden wij jou een gratis interne ESO-opleiding aan. Je dient hiervoor wel te voldoen aan een minimaal aantal voorwaarden. Een specifieke vooropleiding is echter niet nodig. Onze interne opleiding bestaat uit theorie- en praktijklessen, waaronder een stage en wordt na afloop getoetst met een examen. Heb je het diploma gehaald, dan kun je direct bij ons aan de slag

Meer informatie nodig? Neem nu contact met ons op!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je weten of je voldoet aan de voorwaarden met betrekking tot het volgen van onze interne ESO-opleiding? Neem dan nu contact met ons op en wij zullen al jouw vragen beantwoorden. Je kunt je ook direct laten inschrijven. 

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen