Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Volg een ESO opleiding bij JenS Security 

Een Event Security Officer is gespecialiseerd in het beveiligen van verschillende soorten evenementen. Denk hierbij aan sportevenementen, maar ook aan muziekevenementen en zakelijke bijeenkomsten, zoals beurzen en seminars. Wil jij aan de slag als Event Security Officer? Dan volg je de ESO studie van JenS Security. Hierna kun je direct aan het werk. 

De inhoud van de ESO opleiding 

Volg je de studie tot Event Security Officer in Emmen, dan leer je hoe je moet handelen als evenementenbeveiliger. Je leert niet alleen wat je algemene taken zijn, maar ook hoe je moet handelen bij calamiteiten. Met de studie tot evenementenbeveiliger doe je alle kennis op die je nodig hebt om verantwoord te kunnen werken op vele verschillende elementen. 

Goed om te weten: het gaat om een online opleiding met zes klassikale lessen. Verder loop je ook stage, op tien verschillende evenementen waar JenS Security de beveiliging verzorgt. Als je alle online en klassikale lessen gevolgd hebt én stage hebt gelopen op minimaal tien evenementen, doe je examen. Haal je je examen, dan kun je direct aan het werk. 

Aan het werk als Event Security Officer 

Als Event Security Officer heb je een zeer veelzijdige baan. De ene dag sta je op een klein lokaal evenement in Emmen, de andere dag verzorg je samen met je collega’s de beveiliging op een groot muziekevenement. Kun je niet wachten om als Event Security Officer te starten? Schrijf je dan in voor de studie van JenS Security. Als je deze gevolgd hebt, kun je namelijk direct bij ons aan de slag. 

Wil je meer weten over de studie om Event Security Officer te worden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze interessante studie.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen