Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Opleiding tot ESO

JenS Security is al jaren gespecialiseerd in het beveiligen van verschillende soorten evenementen. Dit doet Jens Security met ervaren beveiligers, die allemaal de juiste opleiding voor het uitvoeren van hun beveiligingswerkzaamheden hebben gehad. Lijkt je het ook wel wat om verschillende soorten evenementen te beveiligen als Event Security Officer? Dan kun je de opleiding tot Event Security Officer of ESO bij JenS Security volgen om hierna direct aan het werk te gaan. 

De opleiding tot ESO: de inhoud

De opleiding tot Event Security Officer of ESO staat geheel in het teken van het op de juiste wijze beveiligen van evenementen. Het betreft een internet opleiding, die je kunt volgen om in een later stadium voor JenS Security aan het werk te gaan. 

Volg je de opleiding tot ESO bij JenS Security, dan krijg je een volledige opleiding. Je krijgt een praktijkwerkboek, zes klassikale lessen van een gecertificeerde docent, een inlogcode voor een digitale leeromgeving voor toegang tot online boeken en een deelname aan het ESO praktijkexamen. Ook loop je stage op tien verschillende evenementen van JenS Security, zodat je goed kunt oefenen in de praktijk. De opleiding tot ESO betreft een complete opleiding, die geheel door JenS Security wordt aangeboden om je klaar te stomen voor het beveiligingswerk. 

Werken bij JenS Security: de ervaren beveiligingsexpert

JenS Security is een grote naam op het gebied van beveiliging. Niet alleen op het gebied van evenementenbeveiliging, maar ook op het gebied van inbraakbeveiligingwinkelbeveiliging en bijvoorbeeld persoonsbeveiliging. Door de opleiding tot ESO bij JenS Security te volgen, krijg je de kans om bij een grote naam op het gebied van beveiliging te gaan werken. Meer weten? Neem dan contact met ons op, zodat wij al jouw vragen over de opleiding tot ESO kunnen beantwoorden.

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen