Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Winkelsurveillance Drenthe

Voor veel winkeleigenaren is het een nachtmerrie, een winkeldiefstal. Toch komt het regelmatig voor, dat ongewenste bezoekers dure producten uit jouw winkel meenemen zonder af te rekenen. Helaas is het onmogelijk om alles zelf in de gaten te houden, of te controleren aan de hand van videocamera’s in jouw winkel. Gelukkig biedt JenS Security een passende oplossing voor winkeleigenaren. Wij bieden onder meer winkelsurveillance in Drenthe aan, eventueel gecombineerd met cameratoezicht vanuit onze eigen videoregistratiekamer. Hiermee minimaliseren we de kans op een winkeldiefstal! Omdat iedere situatie anders is, biedt JenS Security beveiliging op maat aan. Waarmee kunnen onze beveiligers jou van dienst zijn? 

Gespecialiseerde beveiligers voor winkelsurveillance 

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt JenS Security enkel met goed opgeleide beveiligers. Daarbij heeft het merendeel van onze beveiligers een ruime expertise in het voorkomen van een winkeldiefstal, waardoor verdachte situaties tijdig kunnen worden opgemerkt. Niet alleen is het met passende winkelsurveillance in Drenthe mogelijk om dieven in de kraag te vatten, ook heeft een winkelsurveillance een diefstalpreventieve werking. Tijdens een winkelsurveillance in Drenthe rijden onze beveiligers in de omgeving van jouw winkel rond, waardoor ongewenste bezoekers jouw winkel doorgaans liever links laten liggen. 

Naast een winkelsurveillance in Drenthe kun je er tevens voor kiezen om dit te combineren met een beveiliging op afstand. Vanuit onze eigen videoregistratiekamers worden de beveiligingscamera’s in jouw winkel 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord op verdachte situaties. 

Meer weten over winkelbeveiliging in Meppel? 

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot het beveiligen van jouw winkel in Meppel? Bij JenS Security staan we jou graag geheel vrijblijvend te woord, om je meer inzicht te geven in de mogelijkheden van een winkelsurveillance of beveiliging op afstand. Doordat iedere situatie ander is, zoeken we samen met jou naar een passende beveiligingsoplossing op maat. 

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen