Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Veiligheid voor alles

Alarmsysteem bedrijf

Jouw bedrijf is een kostbaar bezit. Niet alleen de inboedel en andere kostbaarheden zijn voor jou van betekenis, jouw zaak heeft ook voor jou persoonlijk veel waarde. Kwaadwillende personen houdt je dan ook het liefst buiten de deur. JenS Security biedt verschillende diensten om de veiligheid van jouw bedrijf te waarborgen. Een alarmsysteem voor jouw bedrijf is een goede optie om ongenode gasten buiten de deur te houden.

Alarmsysteem op maat

Ieder bedrijf is anders, zowel qua geleverde producten en diensten als qua omvang en ligging. Desalniettemin is elk bedrijf voor iedere eigenaar van evenveel waarde. JenS Security heeft daarom een alarmsysteem voor ieder bedrijf. Onze bewakingsexperts ontwikkelen een alarmsysteem op maat, dat volledig is aangepast aan jouw wensen en de mogelijkheden van jouw bedrijf. Door onze jarenlange expertise op het gebied van alarmsystemen, kunnen wij altijd een systeem leveren dat perfect voldoet aan jouw eisen.

24 uur per dag beveiligd

Met een door JenS Security op maat gemaakt alarmsysteem voor jouw bedrijf til je de security van jouw bedrijf naar een hoger niveau. Schakel het alarm in en jouw pand is 24 uur per dag en 7 dagen per week beveiligd tegen indringers. Wij weten echter zeer goed dat in de maatschappij van tegenwoordig niets meer zeker is. Mocht het dus het geval zijn dat een inbreker het er toch op waagt om bij jou binnen te dringen, dan zorgen zowel het alarmsysteem van jouw bedrijf als JenS Security voor een adequate reactie.

Mochten ongewenste praktijken of personen gedetecteerd worden, dan zal het alarmsysteem onmiddellijk van zich doen spreken. Een alarm, stil of met geluid, wordt direct doorgestuurd naar onze registratiekamer. Vanaf hier kunnen wij direct de hulpdiensten en onze dichtstbijzijnde beveiligers inschakelen om in actie te komen. Inbrekers kunnen zo op heterdaad betrapt worden en zo blijft de schade beperkt. Een op maat gemaakt alarmsysteem van JenS Security beschermt jouw bedrijf 24/7. Bezoek onze website voor meer informatie omtrent alarmsystemen.

sitemap | privacy verklaring | contact | website door Webba | cookie instellingen