Pagina wordt geladen ...

Veiligheid voor alles

info@jenssecurity.nl | 0591 63 30 88

Surveillance

Wanneer onbevoegden je pand of terrein betreden is dit erg vervelend en wil je snelle en deskundige opvolging in geval van een (alarm-)melding. Met onze surveillancedienst bieden wij een snelle, adequate en deskundige oplossing o.a. voor deze situatie.

Objectbewaking

Het beveiligen van een object vergt beveiligingskennis, professionaliteit en klantvriendelijkheid. Of het nu toegangscontrole, bezoekers- en/of vrachtregistratie, sleuteluitgifte of receptiewerkzaamheden betreft onze medewerkers ontzorgen je graag.

Evenementen

Op een festival, gala, tentfeest, optreden of bijvoorbeeld een beurs verzorgen onze beveiligers graag de beveiliging waarbij waarborging van de veiligheid, intensieve voorbereiding en gastheerschap sleutelwoorden tot succes zijn.

Techniek

De technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo, ook in de beveiliging. Met een diversiteit aan innovatieve producten en een oog voor maatwerk denken wij graag mee over een efficiënte oplossing voor jouw beveiligingsvraagstuk. Ook het inzetten van onze Mobiele Camera Unit behoort tot de mogelijkheden.

Beveiligers opleiding Emmen

Beveiligingsbedrijf JenS Security is allround op het gebied van beveiliging. Ons bedrijf groeit en daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde evenementenbeveiligers die ons team komen versterken. Om voor ons te kunnen werken, heb je wel de juiste papieren nodig. Ben je niet in het bezit van de juiste diploma’s? Dan kun je bij ons een interne beveiligingsopleiding volgen, waarmee je straks direct bij ons aan het werk kunt gaan. 

Opleiding Event Security Officer (ESO)

Onze interne ESO-opleiding wordt gegeven in ons trainingscentrum in Emmen. Het gaat om een korte beveiligingsopleiding, die je onder enkele voorwaarden gratis kunt volgen. Een belangrijke voorwaarde is bijvoorbeeld dat je geen strafrechtelijk verleden hebt. De ESO-opleiding bestaat uit een theorie gedeelte en een praktijk gedeelte, waaronder een stage van tien evenementen, zodat je de nodige ervaring opdoet in het beveiligingswerk bij evenementen. Je zult als evenementenbeveiliger onder andere te maken krijgen met werkzaamheden op het gebied van toegangscontrole/visitatie, crowd control en backstage & front stage controles en zorgt daarbij dat het evenement goed verloopt en de bezoekers er een prettige en veilige tijd doorbrengen. 

Ben je degene die wij zoeken?

Een Event Security Officer beschikt over een aantal belangrijke eigenschappen. Hij moet snel kunnen optreden en precies weten wat te doen om de orde te handhaven op een evenement. Daarom moet hij over een flinke dosis mensenkennis beschikken en stevig in zijn schoenen staan, fysiek en mentaal sterk zijn, overwicht hebben en toch goed met mensen om kunnen gaan. Ben je degene die wij zoeken? 

Schrijf je nu in

Voor het volgen van de interne SEO-opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig. Indien je over de hierboven genoemde eigenschappen beschikt en je bent enthousiast en gemotiveerd snel aan het werk te gaan in de beveiliging, nodigen wij je graag uit om jou in te schrijven voor onze ESO-opleiding. Voor meer informatie kun je direct met ons contact opnemen. 

sitemap | privacy verklaring | contact | webdesign dotsolutions | cookie instellingen